Para Kazandıran Uygulamaları

 Para Kazandıran Uygulamalar


1. ShopKick


Shopkick, mağazalara girdiğiniz ve ürünleri taradığınız için sizi ödüllendiren bir alışveriş uygulamasıdır. iOS ve Android için kullanılabilir.


Ürünleri taramak için puan kazanmaya ek olarak, Walmart, Target ve Best Buy gibi perakendecilerin tekliflerini tamamlayarak veya uygulamaları indirerek "tekme" kazanabilirsiniz. Ayrıca arkadaşlarınıza önererek ve tamamladıkları teklifleri tamamlayarak para kazanabilirsiniz.


Arkadaşlarınıza tavsiye edin dediğimde neden bahsettiğim hakkında hiçbir fikriniz yoksa, işte böyle çalışır: İnsanların tıklayabileceği bir tavsiye bağlantısı yaparsınız ve ardından bir hesaba kaydolmak için kullanırsınız. Bağlantınızı kullanarak kaydolurlarsa, uygulama içindeki fırsatlarda kullanılabilecek veya uygulama dışında (Amazon dahil) hediye kartları için kullanılabilecek 5 ABD doları tutarında komisyon alırsınız. Bağlantınızı kullanarak kaydolmazlarsa, ancak başka bir tavsiye bağlantısıyla kaydolurlarsa, yine de 5 ABD doları komisyon alırsınız!


Shopkick'in en iyi yanı, sizin tarafınızdan herhangi bir çalışma gerektirmemesidir! Tek yapmanız gereken uygulamayı indirmek ve yakınınızdaki mağazalarda (ya da yakınlarda bir mağaza yoksa çevrimiçi) ürünleri taramaya başlamak.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İcralık Olanlara Kredi Veren Bankalar 2023 - GÜNCEL BANKALAR!

Telefondan Para Kazanma Yolları - Güncel Yöntemler!

Güzellik Merkezi Açmak Para Kazanmak